به گزارش خبرنگار مهر، مظفری پیش ازظهر چهارشنبه در دوره آموزشی ایمنی در معادن در استان با بیان اینکه وزارت تعاون متولی ایمنی کارگاهها در کشور اظهار داشت: با اقدامات صورت گرفته، آمار حوادث کشوری و شاخص حوادث منجر به فوت در سال قبل ۱۷ درصد نسبت به سال ۹۶ کاهش یافته است.
وی افزود: در زمینه نرخ حوادث به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت شاخص با کاهش هفت درصدی در سال قبل مواجه بودیم و این نشان از ارتقای شاخصهای ایمنی و بهداشت کار است.
وی با اشاره به انجام بیش از ۴۵۰ هزار بازرسی و صدور ۳۶۰ هزار ابلاغیه در کشور گفت: چند هزار کارفرما به دلیل عدم اجرای ضوابط ابلاغی به مراجع قضائی معرفی شدند و این نشان میدهد در پیشگیری از حوادث جدی هستیم.
مدیرکل بازرسی کار وزارت تعاون با تاکید براینکه جان کارگر اولویت دارد تصریح کرد: ارکان ایجاد ایمنی در کارگاه شامل تأمین بسترها است و آمارها نشان میدهد میزان بروز حوادث در معادن هشت برابر سایر فعالیتها است.
مظفری، کنترل متغیرهای رفتاری برای پیشگیری از حوادث را الزامی برشمرد و گفت: آموزشها باید منجر به تغییر رفتار و کاهش حوادث شود.
وی با اشاره به پنج هزار و ۴۰۰ معدن فعال در کشور اظهار داشت: طبق نرخ آمارگیری، ۹۰ معدن زغال سنگ به عنوان الگوهای حادثه خیز هستند که بیش از ۱۰ هزار کارگر در آن اشتغال دارند و باید توجه به آن داشت.
مدیرکل بازرسی کار وزارت تعاون با بیان اینکه متولی ثبت حوادث کار، بازرسی کار وزارت تعاون است گفت: گزارش فنی حادثه باید توسط بازرس کار طبق آئین نامههای ایمنی تحلیل شود.
وی گفت: حوادث منجر به فوت در معادن کشور در سال قبل نسبت به سال ۹۶ حدود ۶۰ درصد کاهش یافته است و باید قبل از شروع پروانه معادن، الزامات آئین نامهای رعایت شود.
نظر شما